10/2015 Da-Capo juustokakku

Eräs tuttavani teki tässä muutama viikko siten pätkismoussea, joka oli yksinkertaisista raaka-aineistaan huolimatta erittäin hyvää. Vähän myöhemmin hän kertoi testanneensa moussen myös Da-Capoista tehtynä. Tästä inspiroituneena tein tämän kakun, joka on aikas herkku.





Pohja

175 g täytekeksejä (Domino)
60 g voita

Täyte

3 liivatetta
130 g maitosuklaata
100 g Da-Capoja
2,5 dl Flora Vanillaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1½ rkl vettä

Hienonna pohjan keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele keksimuru irtopohjavuuan (halkaisija 20 cm) pohjalle. 

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Paloittele suklaat mikron kestävään astiaan ja lorauta joukkoon tilkka Flora Vanillaa. Sulata suklaat mikrossa. Vatkaa loppu Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää joukkoon tuorejuusto. Sekoita ja lisää joukkoon sula suklaa. Lisää kuumaan veteen liotetut liivatteet täytteen joukkoon. Levitä täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.

Koristele Da-Capoilla ja sulatetulla suklaalla. 

Kommentit

  1. Huh ja Wau mikä kakku! ♥ Tein tämän työkavereille "läksiäislahjaksi" ja oli kyllä paras kakku pitkään aikaan!! Kiitos! ♥
    Ja samalla löysin myös uuden seurattavan blogin! :)
    Mukavaa viikonloppua!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla, että tykkäsit ja kiva jos jäät seurailemaan blogia muutenkin :) Itsekin kaiholla yksi päivä katsoin ohjetta ja mietin, että pitäisiköhän sitä taas tehdä. Ihanan aurinkoista sunnuntaita!

      Poista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: