Kotiäidille passelit kengät

* kaupallinen yhteistyö*

Olen surkea ostamaan kenkiä. Olen muun muassa etsinyt niitä täydellisiä talvikenkiä jo monta vuotta. Olenkin ostanut talvikenkiä, mutta mutta, eivät ne ne täydelliset ole olleet kuitenkaan. Tosin nykyajan talvi tuntuu vastaavan enemmän näitä syksykelejä, joten varsinaisille talvikengille ei niin tarvetta enää olekaan. Mistä johtuen itselleni syntyi kauhea tarve saada hieman kevyemmät kengät, jotka kestäisivät märkiä syyskelejä, mutta jotka olisivat myös kauniit ja kaupunkikelpoiset. Millään mohloilla vaelluskengillä kun en kaupunkiin asioille lähde. 

Ja sitten ne täydelliset kengät osuivat silmiini eräs ilta netissä surffaillessani. Kyse oli Pomarin maihareista, jotka olivat kauniit ja mikä parasta GORE-TEX®, joten sopivat niihin märkiin syys- ja talvipäiviin. Sitten tulikin vain eteen se haastavin osuus eli missä pääsisin kyseisiä kenkiä sovittamaan, sillä Pomarin verkkokaupassakin kengät olivat loppu. 


Takki- Didriksons
Huivi- pieces
Farkut- Object
Kengät- Pomar (saatu)Pieni tiedustelu Pomarille ja siellä olikin niin ystävällisiä tonttuja liikenteessä joulun alla, että lähettivät minulle oman parin. Joulun yksi parhaista lahjoista saapuikin paria päivää ennen aattoa. Voin sanoa, että nämä kengät tulevat juurtumaan jalkoihini. Ovat hyvännäköiset ja ennen kaikkea mukavat jalassa.
Pomarista nimittäin tähän asti on itselläni ollut kuva "mummokenkiä" valmistavasta yrityksestä, mutta tarkempi silmäily mallistoon todisti jotain ihan muuta. Tyylikkäitä kenkiä myös näin nuorenpaan makuun. Pomarfin on vuonna 1960 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa kenkiä päivittäiseen käyttöön. Kengillä voit lähteä niin metsäretkille kuin kaupungille. Tarkoin valitut raaka-aineet ja suunnittelu takaavat, että kengät kestävät sesongista toiseen. GORE-TEX® kengät pitävät jalat myös kuivana säällä kuin säällä. Toimisto sijaitsee Pomarkussa ja itse kengät valmistetaan lähituotantona omassa tehtaassa Pärnussa. 

Näillä kengillä kelpaa nyt touhuila lasten kanssa puistoissa ja tarpeen tullen poiketa sinne kauppaan...Täydelliset siis kotiäidille. 
Kommentit

  1. Olen käyttänyt Pomarin Gore-tex-kenkiä jo vuosia, mutta tämä malli on ihan uusi tuttavuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu itselle oli kanssa ihan uusi tuttavuus, mutta ihastuin kyllä heti, kun näin kuvan näistä.

      Poista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: