16/2015 Joulun odotusta

Jouluun on enää kahdeksan yötä. Siis kahdeksan. Olen ollut niin kiireinen tässä viime viikkojen aikana, etten ole ehtinyt miettiä joulun viettoa sen kummemmin. Tiedän missä joulun vietämme, mutta kuinka. Se onkin sitten ihan toinen juttu. 




Rakastan joulua. Se nyt on jo ehkä tullut selväksi ja koti meillä pukeutuu jouluun jo marraskuun alussa. Silloin kaivan koristeet esiin ja jouluiset tekstiilit. Kuusikin laitettiin esille lauantaina. Meillä on monta vuotta palvellut muovikuusi, joten sen hoidosta ei tarvitse välittää. Lahjatkin olen aika pitkälle jo hommannut, mutta paketointi odottaa vielä vuoroaan. Ehkä sen aika on viikonloppuna. Viikonloppuna on vielä hieman töitä, joita pitää hoitaa, mutta sitten seuraavan viikon pyhitän laiskottelulle ja suklaan syönnille. 



Joulun odotus on ihanaa ja on ihana nähdä lasten riemu, kun aamulla saa avata joulukalenterin luukut ja sitten istutaan kaikki yhdessä sohvalle peiton alle katsomaan joulukalenteria. Glögiä on mennyt lasi jos toinenkin..samoin sitä suklaata rasia..jos toinenkin. Mutta elämästä pitää nauttia. 





Tämä oli nyt jouluhöperön höpinöitä. Enää kahdeksan yötä...

Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: