1/2015 Lähtölaskenta alkaa

Jihuu! Tänään sai avata ensimmäisen luukun joulukalenterista. En tiedä odotinko sitä enemmän kuin lapset. Pikku neiti oli kyllä jo varustautunut ajoissa. Hänelle joulukalenteri ostettiin jo lokakuun lopussa, koska sen piti olla Frozen, eikä voinut jättää sen varaan, että lähempänä joulua niitä olisi vielä kaupassa. Poju nyt tuskin vielä ymmärtää sen kummemmin joulukalenterien päälle, mutta suklaata on kiva saada päivittäin... Tiedä sitten keneltä nuo lapset ovat perineet tuon herkuttelun himon. 



Pojulla on siis suklaakalenteri, joka on saatu tuliaisiksi ystävältä. Pikku neidillä on kaksi suklaakalenteria ja sitten kotoa meiltä löytyy vielä partiolaisten kalenteri (josta sai jo sunnuntaina avata ensimmäisen luukun) sekä Aamulehden kalenteri. Ja tietenkin televisiosta katsotaan päivittäin joulukalenteri. Saa nähdä millainen tämä Maltin ja Valtin seikkailu joulukalenterissa tänä vuonna onkaan. 




Mikä mahtaa olla teidän suosikki joulukalenteri kautta aikojen? 

Itse pidin lapsena todella paljon Heinähattu ja Vilttitossu kirjoista ja myös heidän joulukalenterinsa on jäänyt parhaimpana mieleen ja olen sitä monesti kaivannut takaisin. Ja arvaatkaa mitä löysin Lidlistä joku aika sitten... No Heinähatun ja Vilttitossun joulukalenterin. Ei tarvinnut kauaa miettiä, että nappaanko sen ostoskoriin. Niinpä saan tänä jouluna katsoa vielä sitäkin päivittäin. Että kyllä näillä kalentereilla pitäisi saada aikamoinen joulufiilis nousemaan. 


Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: