kotiliesi

torstai 10. joulukuuta 2015

10/2015 Da-Capo juustokakku

Eräs tuttavani teki tässä muutama viikko siten pätkismoussea, joka oli yksinkertaisista raaka-aineistaan huolimatta erittäin hyvää. Vähän myöhemmin hän kertoi testanneensa moussen myös Da-Capoista tehtynä. Tästä inspiroituneena tein tämän kakun, joka on aikas herkku.





Pohja

175 g täytekeksejä (Domino)
60 g voita

Täyte

3 liivatetta
130 g maitosuklaata
100 g Da-Capoja
2,5 dl Flora Vanillaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1½ rkl vettä

Hienonna pohjan keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele keksimuru irtopohjavuuan (halkaisija 20 cm) pohjalle. 

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Paloittele suklaat mikron kestävään astiaan ja lorauta joukkoon tilkka Flora Vanillaa. Sulata suklaat mikrossa. Vatkaa loppu Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää joukkoon tuorejuusto. Sekoita ja lisää joukkoon sula suklaa. Lisää kuumaan veteen liotetut liivatteet täytteen joukkoon. Levitä täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.

Koristele Da-Capoilla ja sulatetulla suklaalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti