8/2016 Nopea appelsiini-rosmariinikinuski
Tämän helpommaksi ei enää kinuskin keittäminen mielestäni voi mennä. Kaikki aineet vain sekaisin, hetki mikrossa ja valmista tuli!
2 dl kuohukermaa
2 dl fariinisokeria
1 appelsiinin raastettu kuori
nippu rosmariinia
ripaus suolaa
Laita kaikki ainekset suolaa lukuunottamatta mikron kestävään kulhoon ja kuumenna mikrossa täydellä teholla (800W) 3 minuuttia. Sekoita välillä ja kuumenna vielä toiset 3 minuuttia. Lisää suola ja sekoita. Kinuski on nyt valmista. Mikäli haluat paksumpaa, voit vielä käyttää mikrossa hetken. Toki kinuski hieman jähmenee vielä jäähtyessään. Anna jäähtyä hetken astiassaan, jonka jälkeen siivilöi kastike.
Kinuskia voit hyödyntää kakkujen täytteissä ja kuorrutteissa tai voit käyttää sitä esim. itsetehtyjen konvehtien täytteenä.
2 dl kuohukermaa
2 dl fariinisokeria
1 appelsiinin raastettu kuori
nippu rosmariinia
ripaus suolaa
Laita kaikki ainekset suolaa lukuunottamatta mikron kestävään kulhoon ja kuumenna mikrossa täydellä teholla (800W) 3 minuuttia. Sekoita välillä ja kuumenna vielä toiset 3 minuuttia. Lisää suola ja sekoita. Kinuski on nyt valmista. Mikäli haluat paksumpaa, voit vielä käyttää mikrossa hetken. Toki kinuski hieman jähmenee vielä jäähtyessään. Anna jäähtyä hetken astiassaan, jonka jälkeen siivilöi kastike.
Kinuskia voit hyödyntää kakkujen täytteissä ja kuorrutteissa tai voit käyttää sitä esim. itsetehtyjen konvehtien täytteenä.
Kommentit
Lähetä kommentti