Siirry pääsisältöön

1/2016 Joulukalenteri pistää liikkumaan

Mitä löytyykään joulukalenterista tänä vuonna? Blogin joulukalenteri tarjoaa tuttuun tapaansa jouluisia reseptejä ja muuta jouluhömppää aina aattoon asti. Luukut avautuvat aina aamupäivisin... aika tosin saattaa hieman vaihdella. Vaikka olen harvakseltaan ehtinyt blogia päivittää tänä vuonna, niin joulukalenteripostauksia en voinut tänäkään vuonna jättää välistä. Täällä on siis viime viikkoina leivottu ja testailtu erilaisia juttuja, jotta luukuista paljastuisi mahdollisimman paljon uusia reseptejä.

Mitä sitten meidän perheen muihin joulukalentereihin tulee, niin lapsilla on perinteiset suklaakalenterit, mutta myös Lego-kalenterit. Tänä vuonna itsetehty joulukalenteri ilahduttaa meitä vanhempia. Ostin muutama vuosi takaperin ihanan Mailegin joulukalenteritontun ja tänä vuonna tontun taskuista löytyy tekemistä minulle ja miehelleni. Kirjoitimme molemmat 12 lappua täyteen erilaisia liikunnallisia tehtäviä, kuten esimerkiksi tee 10 punnerrusta. Sekoitimme laput ja sujautimme tontun taskuihin. Nyt sieltä sitten tuleekin sekalaisessa järjestyksessä tehtäviä ja toki kummankin on päivän aikana suoritettava annettu tehtävä. Pistää mukavasti liikkumaan ennen joulua... jotta voi sitten hyvällä omalla tunnolla syödä aattona mahan täyteen ;)

Vastaavanlaisen kalenterin ehtii vielä hyvin toteuttaa itsekin. Ei muuta kuin lappuja rustaamaan. Ehkäpä kalenteriin voisi laittaa myös 24 tekoa, joilla huomioida paremmin omaa puolisoaan arjessa. 

Kommentit