7.12.2017 Maailman parhaat kanelivinokkaat
Vai että maailman parhaat kanelivinokkaat? No parempiakaan en ole maistanut, joten todettakoon nämä nyt sellaisiksi. Mikä parasta, niin nämä valmistuvat ihan hetkessä ja vähistä aineksista, joita todennäköisesti on aina kaapissa saatavilla.
100 g voita huoneenlämpöisenä
1 dl sokeria
2 rkl tummaa siirappia
2 1/4 dl erikoisvehnäjauhoja
1½ tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
½ tl leivinjauhetta
Vaahdota voi, sokeri ja siirappi keskenään vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan kaapimella käännellen. Jaa taikina neljään osaan ja pyörittele leivinpaperilla päällystetylle pellille neljä tankoa. Painele tangot haarukalla ja paista uunin keskitasolla 175 asteessa 12 minuuttia.
Anna jäähtyä muutama minuutti ja viipaloi veitsellä vinottain.
100 g voita huoneenlämpöisenä
1 dl sokeria
2 rkl tummaa siirappia
2 1/4 dl erikoisvehnäjauhoja
1½ tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
½ tl leivinjauhetta
Vaahdota voi, sokeri ja siirappi keskenään vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan kaapimella käännellen. Jaa taikina neljään osaan ja pyörittele leivinpaperilla päällystetylle pellille neljä tankoa. Painele tangot haarukalla ja paista uunin keskitasolla 175 asteessa 12 minuuttia.
Anna jäähtyä muutama minuutti ja viipaloi veitsellä vinottain.
Kommentit
Lähetä kommentti