10.12.2017 Cashewpesto
Pestossa käytettävät pinjansiemenet ovat varsin kalliita ja aina mietin kaupassa ollessani pussi kädessä, että raaskinko ostaa vai en... ja yleensä jätän pussin kauppaan. Ratkaisin pulmani ja tein peston käyttämällä cashewpähkinöitä ja varsin kelpo pesto tuli näinkin.
50 g cashewpähkinöitä
reilu kourallinen basilikaa
1 valkosipulin kynsi
2 rkl oliiviöljyä
1 tl sitruunanmehua
suolaa, pippuria
parmesaania
Hienonna monitoimikoneessa pähkinät ja lisää joukkoon kaikki muut aineet juustoa lukuunottamatta. Sekoita hyvin ja lisää lopuksi joukkoon hienoksi raastettu parmesaani. Itse pidän juustoista ja laitankin sitä aina reilusti, mutta voit laittaa pestoon juustoa sen verran kuin itse haluat.
Kommentit
Lähetä kommentti