Siirry pääsisältöön

4.12.11 Lahjat lapselle

Nyt kun päästiin näihin lahja asioihin, niin laitettakoon tänne vielä pieni kooste lahjoista lapsille. Itse tietysti ajattelen lähinnä nyt lapsia, joiden ikä pyörii siinä yhden vuoden hujakoilla, koska meidän perheen pikku neiti täyttää alkuvuodesta yhden vuoden. Lelut ja vaatteet ovat varmasti ne kaikkein helpoin lahja lapselle, mutta niitäkin ostettaessa kannattaa miettiä mitä lapsi todella tarvitsee. Parhaimmat vinkit tietysti saa lapsen omilta vanhemmilta, mutta aina hekään eivät välttämättä osaa keksiä lapselleen lahjatoiveita. 

Lahjoissa kannattaa suosia kestäviä materiaaleja. Esimerkiksi puiset lelut ovat parempia kuin muoviset vastaavat. Pienille kävelemään opetteleville Brion kävelyvaunut ovat erinomainen lahja. Vaatteita ostettaessa kannattaa panostaa laatuun ja ostaa esim. ulkoiluvaatteita tai asusteita, koska niitä tarvitaan aina ja joka vuosi isomman kokoisena. Vanhemmille lapsille myös kaikki urheiluvälineet ovat hyviä lahjoja. Sukset tai luistimet ovat oiva lahja ja kannustavat lapsia myös ulkoilemaan. Pienten lasten perheissä tulee aina sotkua ja pöydälle onkin hyvä hankkia tabletti. Stokken tabletti on kovaa muovia ja pysyy paikoillaan imukuppien ansiosta. Monet perheen pienet käyvät nykyään myös muskareissa ja kotiinkin olisi varmasti hauska saada erilaisia soittimia, joilla harjoitella myös muskarin ulkopuolella.

Tässä siis muutamia vinkkejä ja eritoten erään pikku neidin toiveita joulupukille.

Kommentit

  1. Meillä myös toivottu Brion kärryä:)Näin ensimmäisenä lapsen jouluna,tuntuu ainakin äidiltä lähteneen mopo käsistä lahjojen suhteen;)Ja Helmikuussa jo synttäreitä sitten juhlitaan

    VastaaPoista
  2. Tuntuu tosiaan olevan joululla nyt ihan erilainen tarkoitus, kun on perheessa lapsi, jolle varmasti ainakin hieman isompana joulu on varsin jännittävää aikaa. Lahjatoiveita tosiaan on ja koko ajan niitä keksii myös lisää. Mutta tosiaan syntymäpäivät täälläkin ovat helmikuussa, että toteutumattomat toiveet mahdollisesti toteutetaan silloin. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti