Siirry pääsisältöön

14.12.11 Jouluni koristeina

Sunnuntaina tehtiin "joulusiivous" ja tuotiin kuusikin jo sisälle. Meillä on muovikuusi, koska se on niin helppo, ei varise eikä sitä tarvitse kastella. Muovikuusi on myös kauttaaltaan tuuhea ja pysyy nättinä vuodesta toiseen. Tänä vuonna kotoa löytyy muutenkin enemmän jouluisia koristeita kuin aikaisemmin. On kiva, kun on joka päivä kotosalla, että voi ihastella jouluisia juttuja koko joulukuun. Tänä vuonna myös suuri osa koristeista on itse tehtyjä. Sohvatyynyt olen itse kirjonut ja pitsein koristellut, myös kuusesta löytyy paljon  itse tehtyjä koristeita valmiiden rinnalla. Omalle lapsellekin on ihana laittaa ensimmäistä joulua, vaikka neiti tuskin vielä osaa kovinkaan arvostaa äidin koristeluja.


Kommentit

  1. Minä ostin eilen meille tekokuusen,juurikin sen takia että tuo pienimies aivan taatusti menee kohti killuvia koristeita ja nauhoja..Eikä ole huolta että söisi lattialle tippuvia neulasia.Muutaman vuoden kuluttua varmaan on aitokuusi,tekokuuselle löytyy silloin paikka yläkerran aulasta:)

    VastaaPoista
  2. Minäkin ajattelin, että pikku neiti olisi lähtenyt koristeiden innoittamana liikenteelle, mutta eipä ole ollut kiinnostunut. Neidillä ei ole kiire mihinkään, muutamana päivänä on mennyt muutamia kymmeniä senttejä eteenpäin, että kenties kohta hoksaa kuinka pääsee eteenpäin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti