17.12.11 Arvonta

Olen aiemmin tehnyt juttua nimikoruista ja siinä yhteydessä tutustutin teitä SuviMaria Designin koruihin. Nyt teillä rakkaat lukijat on mahdollisuus saada omaksi SuviMaria Designin koru. Arvonnan voittaja saa itselleen kuvan korun, jossa 45cm ketjussa pieni laatta tekstillä "RAKAS" ja punainen helmi.SuviMaria Designin koruihin saa siis haluamiansa tekstejä/sanoja (kirjain määrä rajattu) kaiverrettuna. Vaikka palkinto korun tekstiin et voi vaikuttaa, niin kerro minkä sanan tai tekstin omanlaiseesi koruun haluaisit tai ilmoita vain, että mukana ollaan arvonnassa. Kaikki tähän postaukseen kommenttinsa 23.12 mennessä jättäneet ovat mukana arvonnassa ja voittaja julkaistaan sitten aattona. Kommentia voi jättää postauksen alla olevasta KOMMENTTIA nappulasta. Älkää ihmetelkö jos kommenttinne ei heti näy, käyn erikseen hyväksymässä jokaisen kommentin. 

Arvonta on sponsoroitu, kiitos ihanan SuviMarian!

Kommentit

 1. *RAKKAUS*
  -Tähän sanaan yhdistyy moni asia, joten jos yksi sana pitää valita, niin luulisin sen olevan tämä.
  Sini

  VastaaPoista
 2. Kaunis koru:)Mukana arvonnassa

  VastaaPoista
 3. Iihana koru! <3 Tällä hetkellä teksti omaan koruuni olisi omaperäisesti varmaankin "Iina" lapseni mukaan. Mutta toisaalta tuo "rakas" toimii hyvin, koska se kattaa kaikki minulle rakkaat ihmiset ja asiat. :) -Päivi

  VastaaPoista
 4. Onpas nätti koru. Tuo "rakas" olisi minulle oikein mieleinen teksti. Toisena vaihtoehtona olisi oman lapsen nimi, joka tosin on vasta mahassa, eikä nimeäkään siis vielä ole. Vielä kolmantena tuli mieleen idea, että siinä lukisi "olipa kerran..."

  VastaaPoista
 5. Eddie ja tassunkuva

  t. Äiskä

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis koru :) Omanlaiseen koruun ottaisin varmaankin koirani nimen.

  VastaaPoista
 7. Oon ihaillut näitä koruja tuolla SuviMarian sivuilla joskus aiemmin. Koruun valitsisin varmaan pikkutyttöni nimen Pilvi, mutta oikein kaunis vaihtoehto on tuo palkintokorunkin teksti. Löysin muuten blogiisi joku aika sitten Aamulehdessä olleen jutun perusteella ja oon siitä lähtien aina välillä käynyt tänne kurkkailemassa:)

  VastaaPoista
 8. Ihana koru, itsetilaamaani koruuni ottaisin varmaan hevosenkengän tuomaan onnea ja muistuttamaan harrastuksesta :)
  -Marianne

  VastaaPoista
 9. Itse valitsisin korun jonka antaisin äidilleni. Siihen kaivertaisin hänen lapsiensa (eli minun ja veljeni nimet) ja yhden lapsenlapsensa nimet. Näin me kaikki kulkisimme aina lähellä hänen sydäntä. Mikä varmaan on jo totta mutta korun muodossa se tulisi enempi todeksi :) Siihen voisi sitten lapsenlapsien nimiä lisäillä uusilla laatoilla jos ja kun niitä lisää joskus ilmestyy.

  Hyvää Joulua kaikille!

  VastaaPoista
 10. Toi "Rakas" on ihana. Tykkäisin myös seuraavista "Elämä", "Courage", "Blessed"...

  VastaaPoista
 11. Ihana, kaunis koru, voi kunpa arpaonni suosisi :) Omavalintaisessa korutekstissä olisi todennäköisesti lasteni etunimet, mutta palkintokorun "rakas" olisi myös mieluinen teksti.

  VastaaPoista
 12. Kyllä uskoisin korussa lukevan poikieni nimet :)

  Aivan ihana koru!

  VastaaPoista
 13. Ihastunut näihin SuviMarian koruihin <3
  Mukana arvonnassa

  VastaaPoista
 14. Itse asiassa tilasinkin jo vähän aikaa sitten miehelleni tällaisen korun valmistujaislahjaksi lyhyellä lauseella "meidän laulusta". Ja se on niin ihana, että siitä saakka olen haaveillut vastaavasta itsellenikin!

  VastaaPoista
 15. SuviMarian korut ovat <3! Ihanaa joulunaikaa!
  Ps. Kiinnitäpä huomiota yhdyssanojen kirjoitukseen ;).
  T. Kielipoliisi

  VastaaPoista
 16. En ole sormusihmisiä, niin olen ajattellut tilata miehen nimellä ja kihlapäivällä laatan. Ja tietenkin lapselle oma laatta samaan ketjuun. Kaulassa kaikki rakkaat<3 Tuo "rakas" on sinälläänkin kyllä kaiken kertova :)

  Joulua!
  T:Hammi

  VastaaPoista
 17. Ihana koru! Sana "rakas" on mielestäni yksi kauneimmista sanoista, joten se istuu koruun täydellisesti. Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 18. Onpa nätti koru:). Tykkään näistä SuviMarian koruista ja yhden olenkin jo itselleni hankkinut. Laittaisin uuteen koruun kultani nimen. Mukana arvonnassa, toiv. joskus onni suosisi:)
  Hyvää Joulua:)!
  t: MS

  VastaaPoista
 19. Kovasti on mietitty sanoja ja tuntuu että mieleen tulee vain liian pitkiä pätkiä niiden yksittäisten sanojen sijaan.. mutta ehkä se olisi sitten kuitenkin "nyt" tai "tässä" kun on läsnäoloa yritetty treenata taas pitkin syksyä, erittäin vaihtelevalla menestyksellä tosin..

  VastaaPoista
 20. Todella kaunis koru! Rakas on niin kattava sana, että ei siihen paljon muuta tarvita. Siihen kun sisältyy koko oma perhe ja läheiset. Minun seuraava vaihtoehto olisi lasteni nimet. Mukana arvonnassa siis:-)
  T: tervetuloa huomenna joulupuurolle ja pukkia tapaamaan...:)

  VastaaPoista
 21. Taas mä myöhästyin, että harmittaa! Ehkä ensi, siis tänä vuonna onnistaa...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: