Siirry pääsisältöön

11.12.11 Joulu TV:ssä

Jos haluaa hieman nostattaa jouluista fiilistä, niin tänään kannattaa olla TV:n ääressä klo 18.20 ja katsoa SUBilta Jamie Oliverin parhaat jouluruuat. Ohjelmassa on ainakin mainosten perusteella ihanan jouluinen tunnelma ja kenties ohjeista saa hyviä vinkkejä myös omaan joulupöytään. Toinen ohjelma nähdään sitten ensi sunnuntaina samaan aikaan. 

Itse ainakin pyllähdän sohvalle katselemaan ja kuolaamaan ihania jouluruokia. Ruokailusta puheeollen myös tänä vuonna istahdan tavanomaiseen tapaani valmiisiin pöytiin, koska muut ovat hoitaneet ruuan valmistuksen. Vierailemme joulun päivinä useissa paikoissa, emmekä ole kotona, joten en ole kertaakaan joutunut valmistamaan mitään joulun ruokia itse. Luulen kuitenkin, että tähän tulee muutos jossain vaiheessa, joskus olisi mukava viettää joulu ihan omassa kodissa. Mutta nautin siitä, että saan syödä joulun ihania ruokia. Omia suosikkejani ovat äitini/isäni valmistamat kylmät alkupalat ja lanttu- ja perunalaatikko ja ... No listaa varmaan voisi jatkaa loputtomiin. Pidän siis jouluruuasta ihan yleensä lukuunottamatta lipeäkalaa.. HYI. Ehkä siksi, että sitä on tarjolla vain muutamana päivänä vuodessa.

Mitä teidän joulupöytään kuuluu? Perinteisiä jouluruokia vai jotakin uusia tuulia? Ja mikä on oma herkkunne?

Kommentit

  1. Minä olen niin ronkeli, että oikeastaan vaan kinkku ja perunalaatikko kelpaavat:)Mies syö kaikkea.Tapaninpäivänä pitääkin sitten jo saada pizzaa..kaikki makea kyllä menee,vihreät kuulat etenkin.

    VastaaPoista
  2. Makeita herkkuja täälläkin syödään, vaikka niitä kyllä menee tasaiseen tahtiin koko vuoden. Suklaarasia ei kyllä kauaa kestä,kun sellaisen avaa. Siksi on ehkä parempi olla ostamatta niitä... Ainakaan kovin montaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti