3.12.11 Joulun lahjat

Tampereella ja lähikunnissa asuville tässä jouluinen vinkki:

Huomenna Pakkahuoneen valtaa jouluinen Designtori. Designtori on auki klo 11-18 ja mukana on iso joukko suomalaisia suunnittelijoita ja kädentaitajia. Torilta löytyy siis varmasti persoonalliset joululahjat pukin konttiin. Torilla mukana olevat näytteilleasettajat löydät täältä.

Tänä vuonna olin itse varsin ajoissa ja osa joululahjoista on löytänyt tiensä pukin konttiin jo syyskuussa. On kuitenkin muutamia läheisiä ihmisiä, joille ei ole vielä tullut ostettua mitään, mutta voi olla, että tänä vuonna onkin tiedossa vain halauksia ja rakkautta sekä yhdessäoloa. Ja luulenkin, että tässä tavaran täyttämässä maailmassa tällaiset lahjat ovat arvossaan. Vaikkakin myönnän olevani materialisti ja lahjojen saaminen on ihanaa, mutta yhtä lailla lahjojen antaminen on itselleni kovin mieluisaa. Lahjoiksi voi kuitenkin tavaroiden sijaan antaa esim. illallisen, lasten tai koiran hoitoa tai vaikka lupauksen viettää enemmän aikaa perheen taikka ystävien kanssa. 


Kommentit

  1. Mä olin täällä jo joskus seitsemän jälkeen kärkkymässä :) Ei pitäisi olla töissäkäyvälle laillista herätä niin aikaisin lauantaina! Mutta ihanaa kun teet joulukalenterin! Kissalla on kyllä kaksi raksu-kalenteria, mutta itselle "vaan" yksi kuvakalenteri töissä.

    Jos Helsingin suunnalta saa suositella kohdetta, josta etsiä hieman erilaisia pukinkontintäytteitä, niin tänään aukeaa uusi ja upea Tiedostamo-kirjakauppa&galleria osoitteessa Viipurinkatu 1, Alppilassa, Valtterin kirpparin lähituntumassa. Joulukuun taitelijana taidegrafiikkaa esittelee.. Aleksi Martikainen! Eli ko. osoitteessa kirjahyllyt on lyönyt yhteen Tajunta-kauppa ja Salakirjat-kustantamo.

    Kiireinen viikko siis takana, kun on pitänyt saada Nanowrimo päätökseen ja olla ainakin kertomassa ohjeita kaupan pystyttämisessä, ei ihme ettei ehtinyt omaa suklaakalenteria shoppailemaan.. :)

    VastaaPoista
  2. Olen ajastanut nämä "joulukalenterin luukut" tupsahtamaan tänne kahdeksalta aamuisin... Pitäisiköhän aikaistaa... :) Ai, teillä on sellaista projektia ollut siellä suunnalla. Tulisin varmasti käymään, jos olisin siellä päin. Että onnittelut vain uudesta kaupasta!!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: