9/12/13 Tervetuloa karkkikauppaan ja osallistumaan arvontaan

*blogiyhteistyö*

Pari viikkoa takaperin kerroin käyneeni eräässä juuri avatussa pienessä puodissa. Nyt on aika kertoa enemmän tuosta reissusta ja puodista.

Sorvan kylään avautui siis hurmaava pieni sisustuspuoti nimeltään Molly´s Candy Shop. Tiskin takaa löytyy iloinen emäntä, joka pitää myös saman nimistä blogia (Molly´s Candy Shop). Tämä hyvin aikaansaava tuttavani rakennutti kotitalonsa pihaan pienen mökin ja perusti siihen sisustuspuodin, jota pitää auki viikonloppuisin. Normaalisti viikolla hän käy päivätöissä ja hoitaa kahta lastaan... ja viikonloppuisin pyörittää puotia. Tämä on hieno saavutus.. itselle kun välillä normaalista kotipäivästä lasten kanssa on tullut aikamoista selviytymistä.

Tuttavani toteutti unelmansa ja pyörittää nyt aikuisen naisen karkkikauppaa. Ja aikamoisia herkkuja puodista löytyykin. Tarjolla on mm. lähialuiden pienyrittäjien tuotteita ja ihania Miss Etoilen tuotteita.

Mikäli kaipaat itsellesi jotain tai joululahjoja on vielä ostamatta, suosittelen viikonloppuna poikkemaan Sorvan kylässä, jos asustelet lähistöllä.

Itse ostin puodista mm. Miss Etoilen pahvisia muffinsivuokia ja ilokseni sain mukaan paketin samaisia vuokia, jonka arvon nyt teidän lukijoiden kesken. 



Eli arvontaan pääset osallistumaan kommentoimalla tätä postausta viimeistään 22.12. Voittajan julkaisen sitten aattona. Onnea kaikille arvontaan!


Kommentit

  1. Hienolta näyttää, pitänee koittaa ehtiä itsekin joskus poikkeamaan. Kestääkö pahviset vuoat muuten uunia...?

    t. Sanna-Kaisa :)

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi sinulla :) Arvonnassa mukana!

    VastaaPoista
  3. Monellako arvalla saa osallistua? ;) Hei lähdetäänkö joskus yhdessä käymään tuolla shopissa, näyttää aivan ihanalta paikalta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mennään vaan yhdessä :), vaikka mä siellä oonkin jo pariin kertaan vieraillut :) Ennen joulua?

      Poista
  4. Ihastuttavan näköinen puoti - oikea karkkikauppa tosiaan!
    Ja ihana kurkkia päivittäin näitä sun postauksia, puhelimella yleensä luen, joten tuo kommentointi tuppaa vähän jäämään. Nyt pitkästä aikaa ihan oikeasti koneella, joten ilmoittaudun mukaan arvontaan :)

    T. Riikka

    VastaaPoista
  5. Kiitokset Anna tästä postauksesta :) Tosi kivoja kuvia olit napannut. Nähdään taas pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vain :) Koetan ehtiä laittaa noi kuvat sullekin vielä ennen joulua.

      Poista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: