Siirry pääsisältöön

23/12/13 Tontut kurkkii

Kyllä on kovasti koitettu meidän neitiä saada kiltiksi tytöksi puhumalla tontuista, jotka kurkkivat ikkunoiden takana. Ei taida ihan vielä tehota tuohon hieman alle kolmivuotiaaseen, kun kilttinä oleminen unohtuu aika monta kertaa päivässä. 

No kyllähän sitä kilttinä on oikeasti oltu ja tontut kurkkii meillä ihan sisälläkin. Ostin nimittäin sieltä Kukkaputiikista silloin pari Mailegin nisseä ja yhden pupun. Olen näitä tonttuja himoinnut jo muutaman vuoden ja nyt päätin ostaa kerta heitolla useamman. 

Kalenteritonttu on tänä vuonna ollut vielä tyhjillään, mutta tulevina vuosina lapset saavat sieltä varmasti yllätyksiä. Tontut pääsivät koristamaan vanhoista heinäseipäistä tehtyjä tikkaita, jotka nekin ovat niitä uusimpia hankintoja kotiini. Tikkaat ovat Jotain kivaa kotiisi- puodista, josta löytyy erään henkilön kivoja sisustustuotteita ja muutakin. 

Ihanat isot joulupallot ovat taasen äitini käsialaa. Hän on innostunut niitä tänä vuonna neulomaan, mikä on varsin kiva, koska niitä riitti minullekin. 


Kommentit