Siirry pääsisältöön

7/12/13 Kirje joulupukille

Pikku neitimme alkaa lähennellä kolmea ikävuotta ja hänen kanssaan voi touhuta jo kaikenlaista ja jutella asioista. Kaikkea ei kuitenkaan pieni neitimme ymmärrä, enkä ole varma, että onko tämä jouluhömpötys joulupukkeineen ja tonttuineen mennyt yli ymmärryksen vai ei. Joulupukkia meillä ainakin kovasti odotetaan ja harvase päivä neiti sanoo joulupukin tulevan. Tottakai joulupukin tulemisella tai tulematta jättämisellä on myös uhkailtu huonon käytöksen yhteydessä. Saa siis nähdä tuleeko pukki tänä vuonna tähän talouteen ;) 

Yhtenä päivänä pyysin pikku neitiä kirjoittamaan pukille kirjeen ja aika äkkiä kirje valmistuikin. Yhdessä vielä kirjoitimme toiveet ylös paperille ja sitten kiikutimme kirjeen postilaatikkoon. Postilaatikon luona neiti sanoi, että kyllä joulupukki tulee sen varmasti sieltä hakemaan. Ihania olivat neidin toiveet ja nähtäväksi jää, toteuttaako pukki pienen pellavapään toiveet. Kommentit

  1. Ihanaa <3 Niin se vaan on somaa pikku-neitien joulunodotus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläkin on taas enemmän joulumieltä kuin vuosiin, kun on joku jolle joulua valmistaa :) Joulupukkia siis odotellessa.

      Poista

Lähetä kommentti