4/12/13 Piparinen kakku
Tästä jouluisesta piparikakusta ei ole kuvia, koska se katosi parempiin suihin ennen kuin edes ehdin miettiä kuvien ottamista. Tämä todella piparinen kakku syntyi yhdistämällä pipareita ja piparin makuista rahkaa.
Piparikakku
Pohja
300g piparkakkuja
1dl sulatettua voita (n. 100g)
Täyte
1prk Flora Vanillaa
2dl kuohukermaa
2prk Arlan piparkakkurahkaa
3rkl vettä
6 liivatelehteä
150g Fazer joulusuklaata
Laita
liivatteet likoamaan kylmään veteen. Murskaa keksit pieneksi muruksi. Sulata voi ja lisää keksimuruihin.
Levitä keksimuruirtopohjavuuan pohjalle ja laita jääkappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
Vaahdota erikseen Flora Vanilla ja kuohukerma.
Yhdistä vaahdot ja lisää joukkoon rahka.
Paloittele suklaa pieneksi ja lisää joukkoon. Sulata
liivatteet kuumaan veteen ja lisää ohuena nauhana täytteeseen. Lisää
täyte keksipohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään, mielellään yön
yli.
Kommentit
Lähetä kommentti