Siirry pääsisältöön

Nimikoruja

Olen viime aikoina tutustunut hieman netissä tarjolla oleviin nimikoruihin erään idean tiimoilta ja ajattelin hieman vinkata koruista teillekin. Nimi/sanakorut ovat ihana idea saada jokin itselle tärkeä ihminen tai asia lähelle sydäntä aivan kirjaimellisesti. Itse olen välillä himoinnut Sinkkuelämässä vilahtanutta Carrie- tyyppista korua, joita tarjoaa nimesi.fi

Tekstityyppejä on useita, joten mahdollisuuksia saada varmasti omaan persoonaan sopiva koru omasta tai lapsensa nimestä on monia.


Ruotsalainen verkkokauppa daylon.se tarjoaa hieman miehekkäämpiä ja särmikkäämpiä nimikoruja. Itse olen ollut ideani johdosta yhteydessä kyseiseen putiikkiin ja asiakaspalvelu on ollut nopeaa ja ystävällistä.


Suomalaista designia edustaa SuviMaria Design, joka tekee pyöreitä laattoja koruihin joko nimistä tai lausahduksista. Koruihin on laattojen yhteyteen mahdollisuus valita myös muita riipuksia ja näin koota eri ketjuvaihtoehtojen myötä itsensä näköinen koru.LUMOAN korumallistoa myydään netissä täällä SuviMaria Design.

Itse olen lumoutunut näistä LUMOAN koruista sen verran, että ehkä erään pikku neidin nimi on kohta hyvinkin lähellä sydäntä.

Kommentit

  1. Olipas ihana yllätys löytää täältä linkki sivuilleni =) Kiitos maininnasta ja tervetuloa korujen maailmaan!

    Syysterkuin,
    SuviMaria

    VastaaPoista
  2. Korusi ovat todella kauniita, jotenkin herkkiä, ja varmasti tulen tilaamaan korun lähiaikoina sinulta. Hyvä, ettet pahastunut linkityksestä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti