Siirry pääsisältöön

Kotilieden ruokablogiverkosto

Joko olette huomanneet muutoksen blogissa? Äänestys tuotti tulosta ja olen nykyään yksi kahdestatoista Kotilieden ruokablogiverkoston bloggaajasta. Ja miten mukavalta tuntuu olla osa tätä verkostoa.

Viime torstaina tapasimme toisemme Otavamedian tiloissa Helsingissä, jossa pääsimme ensin jokainen vuorollamme meikattavaksi ja valokuvattavaksi. Sen jälkeen oli mahdollisuus tutustua toisiimme ja nauttia ihanista Fazerin tarjoamista herkuista. Samaan aikaan pääsimme myös testaamaan miltä viini maistuu, kun se juodaan juuri sille viinille tarkoitetusta lasista. Ja tiedättekö mitä... Sillä on oikeasti merkitystä minkälaisesta lasista viininne juotte. Sama viini kahdesta erilaisesta lasista nautittuna ja maku on ihan toinen. Itse en ole mikään viiniharrastelija ja sen enempää asiasta tiedä, mutta tämän minäkin osasin erottaa. 
Yhteiskuvan jälkeen pääsimme nauttimaan hyvästä ruuasta, drinkkikoulun opeista ja saimme hyviä vinkkejä alan konkareilta. Drinkkikoulu oli varsin mielenkiintoinen ja hihaan jäi monta hyvää vinkkiä jatkoa ajatellen. Toki ensimmäisenä mieleen tulivat erilaiset mahdollisuudet hyödyntää juomia jälkiruokien teossa. Mutta yksinkertaisuus on nykyään valttia drinkeissä ja jo pelkästään kolmella ainesosalla saa aikaan todella maukkaita drinkkejä. 


Jo tämän yhden illan aikana sain monta hyvää uutta tuttavaa ja innolla odottelen jo seuraavaa yhteistä tapaamista näiden blogituttujen kanssa. Meihin kannattaa käydä tutustumassa Kotilieden- sivuilla ja voit lukea meistä esittelyt myös täältä
Kommentit

  1. Oli kyllä kiva tutustua! :) Koko ilta oli oikein onnistunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! Ilta oli onnistunut ja oli ihana tutustua uusiin ihmisiin. Itse kun en kauhean herkästi tule tehneeksi tuttavuutta kenenkään kanssa, niin tuossa porukassa se oli varsin helppoa ja vaivatonta :)

      Poista

Lähetä kommentti