...tuuli tuule sinne missä MURUseni on...
Eilen olimme viettämässä mummoni ja vaarini 60-vuotis hääpäivää Helsingissä ravintola Murussa, joka hiljattain valittiin Suomen gastronomien seuran toimesta vuoden ravintolaksi. Tunnelmallinen ravintola tarjosi vierailleen hyvää ruokaa ja miellyttävän mutkatonta palvelua. Ravintolan henkilökunnasta löytyy mm. TV:stä tutut Henri Alén ja Nicolas Thieulon.
Lauantai menu oli seuraavanlainen:
Augusti Torello Cava Aliguer 2009
Friteerattu kananmuna, käsinkuorittuja katkarepuja porkkana inkivääri
vinegrettellä marinoituna
Riesling 2010, Becker Landgraf, J2 , Reinhessen, saksa
Prässättyä härän rintaa ja Bavettea, myskikurpitsa pyreetä, piparjuuri
vaahtokastike
Coters du Rhone 2009, Domain Jamet, Rhone, ranska
Juustoja Ossay-iraty (lammas ranska) V.SO.P. Gouda (Hollanti) kirsikka chutney
Cabernet Franc Old vines 2007, Gilmore, Loncomilla valley Chile
Paris-Brest täytetty praline moussella, aprikoosi sorbettia
Brachetto d'Acqui 2011 , Braida, Pemonte Italia
Friteerattu kananmuna, käsinkuorittuja katkarepuja porkkana inkivääri
vinegrettellä marinoituna
Riesling 2010, Becker Landgraf, J2 , Reinhessen, saksa
Prässättyä härän rintaa ja Bavettea, myskikurpitsa pyreetä, piparjuuri
vaahtokastike
Coters du Rhone 2009, Domain Jamet, Rhone, ranska
Juustoja Ossay-iraty (lammas ranska) V.SO.P. Gouda (Hollanti) kirsikka chutney
Cabernet Franc Old vines 2007, Gilmore, Loncomilla valley Chile
Paris-Brest täytetty praline moussella, aprikoosi sorbettia
Brachetto d'Acqui 2011 , Braida, Pemonte Italia
Kommentit
Lähetä kommentti