Rukiinen kanapiirakka

Hyödynsin heti ystävältäni saamaa vinkkiä piirakan teossa. Söin viime viikolla ystäväni luona poropiirakkaa, jossa täytteeseen oli käytetty Crème Bonjour Cuisinea. Tästä inspiroituneena tein kanapiirakan rukiisella piirakkapohjalla. En laita teille kuitenkaan pohjan ohjetta, koska pohja ei ollut kovin maukas. Olen muutenkin ollut moniin suolaisiin piirakkapohjiin kovin pettynyt ja se oikea on vielä hakusessa. Onko teillä hyviä luotto piirakkapohjia, joka toimii täytteen kuin täytteen kanssa ja joka sisältää muutakin kuin jauhoja, vettä ja rasvaa?


Täyte
300g kanan fileesuikaleita (marinoimaton)
puolikas purjo
1 prk ananaspaloja
Creme Bonjour Cuisine, maku oman maun mukaan
juustoraastetta 

Paista kanat ja purjo pannulla sekä mausta esim. suolalla ja pippurilla tai mausteseoksella. Lisää piirakkapohjan päälle yhdessä ananaspaljon kanssa. Lisää Cuisine päälle ja ripottele hieman juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Kommentit

  1. Voi tuollaisen luottoreseptin minäkin haluaisin löytää, ihan olisin voinut samat sanat itsekin kirjoittaa...
    Toivottavasti piirakka muuten oli onnistunut, onneksi ne täytteet on kuitenkin se pääasia!

    :)
    Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuten oli kyllä hyvää :) Ja jos löydät hyvän piirakkapohjan niin saa vinkata :) Tosin tykkäsin kyllä siitä sun poropiirakan pohjastakin.

      Poista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: