Siirry pääsisältöön

Om Nom- synttärit

Hieman yli viikko sitten juhlittiin tyttäremme 7-vuotis syntymäpäivää. En voi uskoa kuinka äkkiä nämä seitsemän vuotta ovat menneet. Juurihan hän oli vasta vauva ja nyt jo syksyllä aloittaa koulutiensä. 

Juhlissa on tähän mennessä ollut aina jokin tytön valitsema teema ja niin tänäkin vuonna. Itse en tiedä mitään mistään peleistä eikä tyttökään tätä pelistä ollut hoksannut vaan Viaplaystä katsomistaan ohjelmista. Pieni, suloinen ja hassu vihreä otus nimeltään Om Nom pelistä Cut the rope valikoitui juhlien teemaksi tänä vuonna. Siispä koristeissa oli paljon vihreää ja punaista sekä valkoista karkeista joita Om Nom rakastaa. 

Juhlia juhlittiin kahdessa osassa. Ensin kavereiden kanssa ja sitten sukulaisten. Tässä hieman kuvia molemmista juhlista. Itse rakastan juhlien järjestämistä ja vaikka tänä vuonna olin ajatellut mennä juhlien suhteen vähällä vaivalla niin eipä siitä taas mitään tullut, vaan koristeet valtasivat kodin ja tarjoiluihin panostin aiottua enemmän. Kaverisynttäreillä oli tarjolla pizzaa, popcornia, jäätelökakkua ja donitseja donitsiseinältä. Sukulaisille tarjottiin lohipiirasta, saaristolaisleipää poromoussella, toscakakkua, donitseja ja minttusuklaista täytekakkua, jonka tein vallitsevan numero/kirjainkakku trendin mukaisesti. Kommentit