Keisarinnan juustosydämet
Jääkaapissa oli juustoja, joille piti keksiä jotain käyttöä, koska meillä harvoin enää leivän päälle laitetaan juustoa. Kaivelinkin Kinuskikissan ohjeista juustoritareiden ohjeen ja sitten hieman tuunasin niitä, koska aina pitää vähän tuunata. Näillä voikin sitten hemmotella ystävää sunnuntaina.
n. 40 kpl
Taikina
100 g Valion Keisarinna juustoa raasteena
1 ½ dl erikoisvehnäjauhoja
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl pizzamaustetta
1 prk kermaviiliä
1 rkl rypsiöljyä
Päälle
Keisarinna juustoa kuutioina
pizzamaustetta
Raasta juusto ja lisää raasteen joukkoon kuivat aineet. Sekoita ja lisää kermaviili ja öljy. Sekoita tasaiseksi. Kauli taikina n. 5 mm paksuiseksi ja ota sydänmuotilla kuvioita ja siirrä pellille. Lisää jokaisen sydämen päälle yksi kuutio juustoa ja ripottele lopuksi sydämien päälle pizzamaustetta. Paista uunissa 200 asteessa 10 minuuttia.
Parhaimmillaan nämä sydämet ovat tuoreena hetken jäähtyneenä, mutta menee myös seuraavana päivänä.
n. 40 kpl
Taikina
100 g Valion Keisarinna juustoa raasteena
1 ½ dl erikoisvehnäjauhoja
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl pizzamaustetta
1 prk kermaviiliä
1 rkl rypsiöljyä
Päälle
Keisarinna juustoa kuutioina
pizzamaustetta
Raasta juusto ja lisää raasteen joukkoon kuivat aineet. Sekoita ja lisää kermaviili ja öljy. Sekoita tasaiseksi. Kauli taikina n. 5 mm paksuiseksi ja ota sydänmuotilla kuvioita ja siirrä pellille. Lisää jokaisen sydämen päälle yksi kuutio juustoa ja ripottele lopuksi sydämien päälle pizzamaustetta. Paista uunissa 200 asteessa 10 minuuttia.
Parhaimmillaan nämä sydämet ovat tuoreena hetken jäähtyneenä, mutta menee myös seuraavana päivänä.
Kommentit
Lähetä kommentti