Sitruunaiset valkosuklaamuffinssit
Fazerin sitruunaisesta leivontasuklaasta syntyi juustokakun jälkeen muffinsseja ja näihin olin alunperin päättänyt suklaata koettaakin. Paljon saivat kehuja ystäviltä, joille sain näitä tarjota. Samalla ohjeella olen nyt tehnyt paljon muffinsseja. Perusohje on helppo ja siihen voi lisäillä haluamiaan makuja helposti.
12 isoa muffinssia
140 g vehnäjauhoja
140 g Sunnuntain gluteenitonta jauhoseosta
3 tl leivinjauhetta
230 g juoksevaa rypsiöljyvalmistetta
200 g sokeria
4 kananmunaa
3 tl vaniljasokeria
4 rkl sitruunanmehua
1 sitruunan raastettu kuori
200 g Fazer sitruunaista valkosuklaata
Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää joukkoon rasva, munat ja sitruunanmehu. Lisää lopuksi paloiteltu suklaa ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 175 asteessa n. 20 minuuttia.
12 isoa muffinssia
140 g vehnäjauhoja
140 g Sunnuntain gluteenitonta jauhoseosta
3 tl leivinjauhetta
230 g juoksevaa rypsiöljyvalmistetta
200 g sokeria
4 kananmunaa
3 tl vaniljasokeria
4 rkl sitruunanmehua
1 sitruunan raastettu kuori
200 g Fazer sitruunaista valkosuklaata
Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää joukkoon rasva, munat ja sitruunanmehu. Lisää lopuksi paloiteltu suklaa ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 175 asteessa n. 20 minuuttia.
Ihania.. taitavat taipua helposti gluteenittomiksikin. Ne Miss Etoilen tuotteet haluaa sun keittiöön :)
VastaaPoistaVarmasti toimii myös kokonaan gluteenittomina. Olen alkanut käyttää omissa leivonnaisissa paljaon gluteenitonta jauhoseosta, kun olen huomannut, että se tekee monista leivonnaisista maukkaampia. Ja ne tosiaan on ihania... Ne Miss Etoilen tuotteet. Niille muffinsivuuille on kyllä tässä keittiössä paljon käyttöä :)
Poista