Marabou- juustokakku

Kaikkea pitää aina kokeilla ja viime aikoina olen testaillut paljon uunissa tehtäviä juustokakkuja. En ole oikein koskaan onnistunut niissä kovin hyvin. Leipomukset ovat olleet kohtalaisia tai sitten aivan epäonnistuneita (yleensä unohdan kakut uuniin ja ne palavat). Tähtäimessa on se täydellinen juustokakku, joka sulaa suussa. Täytyy katsoa tarkasti seuraava Koko Suomi Leipoo- jakso, koska siellä valmistetaan juustokakkuja. Josko se täydellisen salaisuus löytyisi sieltä. 

Kun olin tehnyt sitruunaisen vadelma-valkosuklaajuustokakun, oli minun pakko kokeilla ohjetta vaihtamalla maustamaton tuorejuusto Philadelphian Marabou- tuorejuustoon ja valkosuklaa sitten Maraboun maitosuklaaseen. Lopputulos oli ihan hyvä ja maku oli parhaimmillaan vasta parin päivän päästä, kun kakku oli saanut olla jääkaapissa tekeytymässä.


Kommentit

  1. Ei vissiin ois pitänyt tulla katseleen näitä sun herkullisia kaakkuja, koska nyt mää en kestä olla ilman herkkuja!!! Lurps!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näitä aina itsekään pysty omia juttujaan katselemaan ilman että alkaa kuola valumaan suusta ;) Mut siihen ei sit muu auta kuin leivonta :)

      Poista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: