Ristiäiskakku
Ristiäiskakusta halusin yksinkertaisen kauniin ja värimaailmaltaan hillityn. Pienen vauvan halusin ehdottomasti kakun päälle, joten pitihän minun tilata muotti tuohon suloiseen vauvakoristeeseen.
Tilasin sen muuten Leipurin Putiikista, josta tilasin muutamia muitakin juttuja. Mutta suosittelen kyseistä kaikille leivontaan hurahtaneille. Hinnat ovat kohtuulliset ja toimitus kiitettävän nopeaa. Tavarat saa jo parin päivän päästä tilauksesta.
Mutta siis palataan kakkuun.. Kakusta tuli siis varsin yksinkertainen vauvoineen ja ruusuineen, mutta juuri oikea meidän prinssille. Päältä makea ja sisältä raikas kakku on ehdottomia lemppareitani ja sai kiitosta vierailta tälläkin kertaa.
Pohja
7 munan sokerikakkupohja
Täyte
4 dl karviaishilloa
2 prk Valio valkosuklaa-limerahkaa
4 dl kuohukermaa
100 g valkosuklaata
2 limen raastettu kuori
Kostutus
2 limen mehu
n. 3½ dl Spriteä
Kuorrutteen alle
200 g voita
100 g tomusokeria
Kuorrute
500 g sokerimassaa
Paista kakkupohja normaalisti ja valmista täyte. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja lisää siihen rahka sekä sulatettu suklaa ja limen kuori. Sekoita tasaiseksi.
Kostuta pohjat ja levitä päälle karviaishilloa. Tämän päälle levitä rahkaseos. Tee kaksi tai kolme kerrosta.
Kuorrute on sokerimassaa ja alta löytyy perus voikreemi.
Tilasin sen muuten Leipurin Putiikista, josta tilasin muutamia muitakin juttuja. Mutta suosittelen kyseistä kaikille leivontaan hurahtaneille. Hinnat ovat kohtuulliset ja toimitus kiitettävän nopeaa. Tavarat saa jo parin päivän päästä tilauksesta.
Mutta siis palataan kakkuun.. Kakusta tuli siis varsin yksinkertainen vauvoineen ja ruusuineen, mutta juuri oikea meidän prinssille. Päältä makea ja sisältä raikas kakku on ehdottomia lemppareitani ja sai kiitosta vierailta tälläkin kertaa.
Pohja
7 munan sokerikakkupohja
Täyte
4 dl karviaishilloa
2 prk Valio valkosuklaa-limerahkaa
4 dl kuohukermaa
100 g valkosuklaata
2 limen raastettu kuori
Kostutus
2 limen mehu
n. 3½ dl Spriteä
Kuorrutteen alle
200 g voita
100 g tomusokeria
Kuorrute
500 g sokerimassaa
Paista kakkupohja normaalisti ja valmista täyte. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja lisää siihen rahka sekä sulatettu suklaa ja limen kuori. Sekoita tasaiseksi.
Kostuta pohjat ja levitä päälle karviaishilloa. Tämän päälle levitä rahkaseos. Tee kaksi tai kolme kerrosta.
Kuorrute on sokerimassaa ja alta löytyy perus voikreemi.
aah miten kaunis kakku osaisimpa tehdä noin näyttäviä ruusuja!!
VastaaPoista