Vuoden ensimmäisenä päivänä

Vuoden 2012 loppu meni kyllä ihan kotona laiskotellessa, enkä tämän vuoksi juuri antanut edes ajatusta koko blogille. Nyt on kuitenkin saatu uusi vuosi käyntiin ja koetan kaikkien muiden "uuden vuoden lupausten" myötä päivittää blogiakin hieman useammin. Olen kuitenkin huono antamaan itselleni lupauksia, joten saa nähdä kuinka käy. Muita tällaisia vakaita aikomuksia tämän vuoden suhteen on...

...kuntoilu, jonka jo tänään aloitin reippaasti tv:n ääressä huhkiessa sekä kuntoilulehtiä selatessa.


...terveellisemmän ruuan syönti. Tänään oli lounaaksi tomaattikeittoa, mutta jo illalla tuli syötyä kaksi palaa hedelmäkakkua äidin luona... No yritystä on. Kuten lähes joka maanantai, jolloin päätän aloittavani terveellisen ja urheilullisen elämän....yhteydenpito ystäviin. Olen äärimmäisen huono pitämään ystäviini yhteyttä, vaikka haluaisin nähdä heitä useammin ja kutsua heitä kylään. Tänään onkin soitettu hyvälle ystävälle ja puhuttu pitkä tovi, joten sen suhteen vuosi alkoi ihan suunnitellusti.


Viime vuoteen mahtui paljon hyvää kuin pahaakin ja toivon, että tämä vuosi tuo mukanaan vain niitä hyviä asioita.

Tuokoon vuosi 2013 mukanaan teillekin rakkaat lukijat paljon hyviä asioita, joita muistella vanhana kiikkustuolissa!

Kommentit

  1. Onko hyvä toi PS3:n liikkumispeli? Ootko kokeillu niitä muita mitä on tarjolla pleikalle? Oon meinaa miettinyt, että joku tollanen peli ois kiva hankkia, mutta en oo kuullu keltään mitään mielipiteitä mistään pleikka3:n liikkumispeleistä.. Terkkuja, Anja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ainakin tolla pelillä saa vatsalihaksensa kipeiksi, jos kunnolla vain tekee. Ite oon ainakin tykänny kuntoilla ton kanssa. Jos haluaa oikein reippailla voi valita 30 tai 60 päivän ohjelman, jolloin viikkoon jää kaksi vapaapäivää ja muille päiville on oma reeni :) Että ei tarvi kyllä kuntosalille lähteä.

      Poista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: