Siirry pääsisältöön

Sisustusahdistus

Nyt se on jälleen iskenyt, nimittäin sisustusahdistus, joka koskee lähinnä olohuonetta. Olemme kohta asuneet kaksi vuotta nykyisessä kodissamme, enkä ole vieläkään tyytyväinen olohuoneen sisustukseen. Kalusteet eivät vain tunnu löytävän hyvää paikkaa huoneesta. Kaipaisin myös uusia kalusteita ja se teekekin tästä taasen astetta haastavampaa. Mitä ostaa, kun ei tiedä mitä mihinkäkin laittaisi. Ainoa varma asia on, että valkoista pitää olla. Ikeastakin saisi ihan hyviä vaihtoehtoja, mutta haluanko ostaa jotain laadukkaampaa, että se kestäisi mahdollisesti monta vuosikymmentä. Tosin nykyiset kalusteemmekin ovat Ikeasta ja eikä laadussa ole valittamista. Tämähän on budjettikysymys niin kuin yleensä eli ennen kuin lottovoitto osuu kohdille, täytyy hieman säästää, jotta voi hulppeat suunnitelmansa toteuttaa.

Makuuhuonekin kaipaisi päivityksen ja Ikeasta sen saisi varsin halpaan hintaan. Ehkä täytyy käyttää joululahjaksi saatu sisustusraha ensin makuuhuoneeseen, jotta saa tätä sisustusvimmaansa johonkin purkaa. 

Pitäisi varmaan pyytää joku sisustussuunnittelija paikalle kertomaan oma mielipiteensä tuosta olohuoneesta. Ei tarvitsisi kuin kertoa kuinka järjestäisi kalusteet, lopun sisustussuunnittelun osaan toteuttaa itsekin.

Ikeasta voisi käydä kurkkimassa esim. näitä valkoisia tuotteita.

Mietiskely ja etsintä jatkukoon...

Kommentit

  1. Onko sinulle tuttu Keltainentalorannalla-blogi? Sieltä löytyy mielestäni upeita monenlaisia sisustusjuttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut tuttu. Seurailen lähinnä muotiin keskittyviä blogeja, joten on jäänyt nuo sisustusblogit vähemmälle. Voisi loppua päivästä tunnit kesken, jos niitäkin vielä ahkerasti seuraisin :)

      Poista

Lähetä kommentti