23/12/12

Joko jännittää mitä pukki tuo tullessaan tänä jouluna?

Itse olin kuvitellut ostavani joululahjat ajoissa, mutta eilen tuli vielä tehtyä viimeiset hankinnat. Vielä tänäänkin ehtii tehdä ostoksia, eikä kukaan ole kieltänyt ostamasta joululahjoja vasta aattona. Tosin silloin saattaa tulla aikamoinen kiire. 

Itse olen pyrkinyt aina ostamaan lahjan saajalle jotain mieluisaa ja tarpeellista, koska itse inhoan saada ns. krääsää, jolla loppuviimein ei tee mitään. Tämä aiheuttaakin sitten monesti aikamoisia pulmia, kun koettaa pähkäillä mitä ne lahjat sitten tänä vuonna ovat. Itse olen raahannut monta isoa kassillista tavaraa pois tänä vuonna ja tavoitteeni onkin karsia kodistamme kaikki turha pois, koska säilystystilat ovat varsin rajalliset. Tämän vuoksi omat toiveeni joululahjojen suhteen ovat myös hyvin rajalliset. Mielelläni otan vastaan ennemmin lahjakortin vaikka ruokakauppaan kuin jonkin tarpeettoman esineen. 

Tulipahan paasattua, mutta tuskin kovin moni on innoissaan saadessaan kotiinsa tarpeettomia tavaroita. Mitä ne tarpeelliset sitten ovat? Sen tietää jokainen vain itse, mutta esim. 2-vuotiaalle toivoimme tänä jouluna ruokailuvälineitä, isompaa peittoa ja lakanoita sekä vaatteita.

Toivon teille kaikille mukavia yllätyksiä joulupukilta... ja saahan mukana olla sitä luxustakin :)

Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: