Puikot heiluen

Viime päivinä kaikki liikenevä vapaa-aika on mennyt kahden lempi harrastukseni eli leivonnan ja käsitöiden parissa, enkä valita. Äitini alkoi neuloa itselleen sukkia muutama viikko sitten ja siitä innostuneena ajattelin minäkin tarttua sukkapuikkoihin sitten yläasteen. Sukat päätin kuitenkin alkajaisiksi tehdä meidän pikku neidille, jolla tällä hetkellä oli vain yhdet sopivat käytössä. 


Nyt ovat sukat valmiit ja toista lapasta aloittelen. Jäin siis aivan täysin koukkuun tuohon neulomiseen, enkä malttaisi lopettaa ollenkaan. Hauskaa tästä tekee sen, että pienet sukat ja lapaset valmistuvat muutamassa tunnissa, eikä niihin tarvitse tuhrata montaa päivää. Itse olen hieman hätähousu ja haluankin aina saada kaikki aloittamani työt mahdollisimman äkkiä tehtyä. Tuotoksia syntyy siis varmaan pikku neidille enemmänkin tässä loppu vuoden aikana.

Hyvät ohjeet sekä sukkiin että lapasiin löytyy Novitan sivuilta. Tosin itse tarvitsin lasillisen kuohuvaa ja Marttojen Youtube-videon, jotta sain ensimmäisen kantapään tehtyä. En meinannut tajuta ohjeita, kun en ollut neulonut tosiaan sitten yläasteen ensimmäisten ja viimeisten villasukkien. 


Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: