Kuinkas sitten kävikään osa 2

No niin... Nyt niitä kuvia esille uusista hiuksista. Tosiaan parisen viikkoa sitten tuli hillitön halu saada liukuvärjätyt hiukset ja sen kummempia asiaa tutkimatta päätin lähteä totauttamaan väriä ihan kotikonstein. Joskus tulee niitä hetkiä, jolloin jotain pitää saada heti, tässä ja nyt, joten en siinä sitten lähtenyt pohtimaan, että mistä varaisin kampaajan täältä kotikaupungista, vaan lähdin väri ostoksille kauppaan. 

Tietysti tällainen minä itte-asenne tässä kohtaa ehkä hieman kostautui, koska lähdin värjäilemään hiuksia sen kummemmin tutustumatta aiheeseen. Jos olisin katsellut enemmän Youtube- videoita ja lukenut muiden blogeja olisi ehkä värjäys sujunut paremmin, mutta yrityksen ja erehdyksen kautta pääsin kuitenkin lopputulokseen, johon olen tyytyväinen. Tänäänkin kuulin, että säästin todella paljon, kun tein värjäyksen kotona. Tuttavani oli maksanut 100€ raidoista kampaajalla, eikä ollut tyytyväinen, joten parempi sijoittaa 30€ kaupan väreihin ja kirota sitten vain omia käsiään jos menee pieleen. Mutta nyt näistä höpinöistä itse asiaan... 

Eli ensin värjäsin koko pään ruskeaksi, jonka jälkeen vaalensin suurimman osan takaisin vaaleaksi. Näin jälkeen päin ajateltuna järkevämpi olisi ehkä värjätä tukka haluamallaan vaalealla sävyllä, jonka jälkeen värjätä tyvi tummalla. 

Lopputuloksesta tuli muuten hyvä, mutta vaalennus jätti hiukset odotetusti kovin kellertäviksi. 

Tämän vuoksi otin käyttöön hopeashampoon, sävyttävän hoitoaineen/naamion ja hopeasuihkeen ja muutamien pesukertojen jälkeen hiukset ovat aika lailla sitä mitä toivoinkin eli olen tyytyväinen siihen, että lähdin totauttamaan projektia itse, koska epäilen, että kukaan kampaajista täällä olisi kuitenkaan saanut minua tyytyväiseksi. Muille kuitenkin suosittelen käyntiä kampaajalla jos liukuvärjätyt hiukset himoittavat, mutta toki rohkeille kotikampaajille tämä ei kuitenkaan ole mikään mahdottomuus. 


Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: