Huhtikuun kolmas

Se on sitten talvi taas. Kevät oli jo niin pitkällä ja nyt mentiin kunnolla takapakkia. Kyllähän sitä jo yhtenä päivänä viime viikolla himoitsin nahkatakkia päälleni, mutta niille haaveille voi jättää hyvästit vielä vähäksi aikaa. Autossa on kesärenkaat alla, joten kotoakaan ei pääse kuin jalkapatikalla muualle. Aurinko lämmittää kyllä jo ihanasti, joten eivätköhän nuo lumet saa kyytiä muutamassa päivässä... 

Viime vuonna muistelen pääsiäisenä ottaneeni aurinkoa takapihalla... Tosin pääsiäinen oli hieman myöhemmin, mutta silti... No mutta jotain hyvää tässäkin päivässä, sillä tajusin, että terassillahan saa otettua hyviä asukuvia, joten ehkä niitä nyt ilmestyy tänne useammin, kun päivänvalo houkuttelee pihalle kuvaamaan. 

 Meidän takapihalla oli käynyt joku vieras... Ehkä naapurin kissa, kuka tietää...

Kommentit

  1. Inhoan takatalvea:(olin jo kaivanut kaikki vk kamppeetkin esille..Meillä oli viime vuonna ristiäiset pääsiäisenä ja oli tosi lämmin ja aurinkoinen ilma,lumesta tietoakaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ollut vielä uskaltanut kaivaa kevyempiä vaatteita esiin, kun on tästä nuhastakin kärsitty jo monta viikkoa, kukin vuorollamme. Meillä ainakin pikku neiti nautti, kun pääsi vielä maanantaina pulkkailemaan, eihän siinä voi muuta kun äitikin nauttia, kun toinen on hymy korvissa pulkan kyydissä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: