Raitaa kahdella tavalla

Ähhh... Jotenkin on inspiraatio hukassa tämän blogin suhteen. Ei saa aikaiseksi otettua julkaisukelpoisia kuvia ja sitten jos kuvia saa otettua, niin en saa aikaiseksi julkaista niitä sinä päivänä tai edes seuraavana. Viikon päästä julkaiseminen tuntuu jo turhalta. No pohjalta on matka vain ylöspäin, joten toivotaan, että tämä aurinko saa minutkin hereille ja kameran sekä koneen ääreen. 

Tänään aurinkoinen sää ainakin inspiroi siivoamaan vaatekaapin, josta lähtikin aikas kasa vaatteita pois. Heitin surutta pois vaatteet, joita en ole pitkään aikaan pitänyt. Turhaa vievät tilaa tuolla kaapissa, kun tiedän, etten niitä kumminkaan käytä. Nyt pitäisi vielä jäljelle jääneistä koota asukokonaisuuksia ja katsoa mikä sopii minkäkin kanssa yhteen ja karsia turhat vielä tästäkin pois. Tavoitteena on siis vaatekaappi, josta joka päivä löytää helposti mieleisiä yhdistelmiä ja jossa mahdollisimman moni vaate sopii yhteen toisen kanssa. 

Yksi vaatekaappini käytetyimmistä paidoista edustaa hyvin tätä ajattelumaailmaa. Raitapaita toimii aina ja tällä viikolla se onkin yhdistelty niin farkkuun kuin mustaan. 


Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: