Pannukakku

Viikonloppuna teki mieli jotain hyvää ja jotain piti saada äkkiä. Päätinpä sitten pyöräyttää pellillisen pannaria, koska valmista tulee puolessa tunnissa. Pannari on muutenkin ihana jälkkäri varsinkin keittopäivinä. Pannukakun tekeminen taitaa myös itsellä olla niitä ensimmäisiä kosketuksia leivonnan maailmaan, koska kotona sain tehdä pannaria, kun olin sen äidiltä oppinut tekemään. Tämä ohje on siis äidin peruja, muita pannariohjeita en edes tiedä enkä haluakaan, koska tämä on itselle se oikea.


Pannukakku

2 kananmunaa
1,5dl sokeria
ripaus suolaa
5dl maitoa
3,5dl vehnäjauhoja
1dl juoksevaa margariinia

Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää sokeria, suola ja maito. Vatkaa sekaisin ja lisää jauhot sekä viimeiseksi margariini. Levitä pellille ja paista 225 asteessa n. 20 minuuttia. Nautitaan hyvien marjahillojen kera. 


Vinkki: Levitä ennen uuniin laittoa taikinan päälle ohuita omenasiivuja ja saat ihanaa omenapannaria.

Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: