Siirry pääsisältöön

Yhteinen vuorokausi

Näin lauantai-illan ratoksi on mukava palata viime viikonloppuun ja sen tapahtumiin ja tunnelmiin. Viime viikonloppu oli nimittäin aika harvinainen. Jo syksyllä olimme mieheni kanssa ostaneet liput Cheekin Alpha Omega-kiertueen keikalle Tampereen jäähalliin ja viikkoa ennen keikkaa saimme vielä lasten hoidon järjestymään niin, että saimme kokonaisen vuorokauden vain meille kahdelle. Viimeksi näin taisi olla joku kolme vuotta sitten... Ei turhan usein, mutta kyllä sitä osaa arvostaakin sitten ihan toisella tavalla. 

Keikan lisäksi varattiin sitten oikein hotellihuone Ilveksestä ja nautittiin oikein vimpan päälle. Ilveksestä on muutenkin vain pelkkiä hyviä muistoja jäänyt takataskuun. Siellä on lapsena yövytty äidin ja isän kanssa, kun ei vielä asuttu Tampereella. Yökerhon puolella on vietetty aivan mahtavat polttarit ja miehen kanssa on viettetty hääyö siellä. 

Kun lapset oli saatu hoitoon vanhemmilleni (suuri kiitos vielä!), niin suuntasimme Ilvekseen ja kävimme hieman kaupoilla Koskikeskuksessa, jonne pääsee kätevästi suoraan hotellista. Seuraavana vuorossa oli maukas buffet Ilveksessä, joka kuului meidän keikkalippujen hintaan. Buffet ruuasta nyt ei kovin mairittelevaa kuvaa saa, mutta kyllä oli hyvää. Kyllä sain mahansa täyteen. Kahvilla käytiin vielä Koskikeskuksen puolella, koska aikaa oli vielä hyvin ennen keikkaa. 

Loppuilta menikin sitten keikalla, joka oli aivan mahtava. En ollut aiemmin ollut Cheekin keikalla, niin kyllä se vaan oli hyvä. Jatkobileissäkin piipahdettiin, mutta ei näin "vanhana" enää jaksa. Sänkyyn oli päästävä nukkumaan.

Aamulla olikin vuorossa se hotelliyöpymisten kohokohta.. nimittäin aamiainen. Kyllä olikin aamiaisella väkeä. En ole tainnut koskaan joutua missään hotellissa oikeasti jonottamaan ruokaa aamiaisella. Kyllä sitä tulikin sitten tankattua maha täyteen.
Aamupalan jälkeen haettiin muksut hoidosta ja suunnattiin vielä Ideaparkkiin katsomaan Muumipeikkoa ja Pikku Myytä. 

Erittäin ihana viikonloppu... ja parhaassa seurassa tietenkin. 

Kommentit