Siirry pääsisältöön

Syksyinen ilta Eveliinan talossa

* Yhteistyössä Eveliinan talo

Joudun aina pitkään pohtimaan mitä haluaisin Nokialta näyttää vieraille mikäli tänne tulisivat,. Ei meinaan ole juurikaan mitä näyttää. Nokia on niin lähellä Tamperetta, että palvelut eivät juuri menesty, kun asukkaiden on niin helppo lähteä "suureen" kaupunkiin. Muutama kohde kuitenkin löytyy, jota ehdottomasti aina suosittelen muille ja yksi niistä on ihana sisustusliike Eveliinan talo Välikadulla. Lokakuun lopussa liike täyttää kahdeksan vuotta ja koko tuon ajan olen liikkeessä vieraillut säännöllisesti ja olen aina ihan pää pyörällä kaikesta ihanasta, mitä liikkeestä löytyy. Valikoimista löytyy mm. Svaneforsin tuotteita, Pappelinan mattoja, Nicolas vahen upeat mausteet ja elintarvikkeet sekä pyykkietikkaa parilta eri merkiltä. Suosituimpia artikkeleita tällä hetkellä ovatkin juuri Nicolas Vahen tuotteet ja pyykkietikat. 

Ja tuohon etikkaan minäkin olen ihastunut... kuin myös mieheni, joka perjantaina huikkasi minulle lähteissäni blogi-iltaan Eveliinan taloon, että tuo pyykkietikkaa. Pyykkietikka toimii huuhteluaineen tavoin, mutta sopii kaikelle pyykille ja mikä parasta poistaa hajuja vaatteista ja jättää ne ihanan raikkaiksi puhdistaen myös pyykkikonetta. 

Halusimme yhdessä Eveliinan talon perustajan Ullan kanssa järjestää illanvieton, johon kutsuimme muutamia bloggaajia ja ihana joukko saapuikin liikkeeseen perjantaina. Tarjottavat olivat minun käsialaani ja pöydästä löytyi saaristolaisleipää savulohimoussella, juurespiirasta, piparminttu-suklaamarenkeja, pannacottaa vadelmilla, kurpitsapiirasta basilikahunajalla ja appelsiini-sahramijuustokakkua. Liikkeeseen oli ihana laittaa tarjottavat esille, kun kaikkialla on niin kaunista. 

Liikkeessä on nyt paljon syksyisiä tuotteita esillä ja pian liikkeen valtaa joulu, sitten kannattaa taas poiketa uudestaan, koska tunnelma liikkeessä on taas ihan toinen. Joulun kauneimat paketit saa myös Eveliinan talosta, jossa on myös paljon valmiiksi paketoituja tuotteita. Eikä huolta... mikäli asut kauempana niin toinen liike löytyy Sastamalasta ja verkkokaupasta voit myös tehdä ostoksia. 

Ilta oli oikein mukava ja kuvat saavat kertoa loput. Tunnelmia illasta upeiden kuvien kera löydät myös Katjan ja Miinan blogeista. Kannattaa käydä kurkkaamassa. 
Kommentit