Siirry pääsisältöön

Tammer Outlet

Kaikki Tampereella ja lähikunnissa varmasti tietävät ja muistavat Nekalan Löytöliiterin. Itselleni ja varmasti monelle muullekin oli aikamoinen yllätys keväällä, että liike päätti lopettaa toimintansa. Takana oli kuitenkin yli 30 vuoden historia osana Tamperelaista kauppakulttuuria. Itselleni Nekalan Löytöliiteri oli mukava piipahduspaikka, jossa saattoi hyvässä lykyssä kulua kyllä parikin tuntia. Viimeisissä aleissa kävin useaan otteeseen vielä hakemassa kaikkea tarpeellista...halvalla kun sai.

Mutta ei kuulkaa hätää. Löytöliiteri avaa kuluttajille ovensa jälleen tämän viikon perjantaina 1.9.2017 uusitulla ilmeellä ja nimellä. Tammer Outlet palvelee jatkossa meitä uusituissa liiketiloissa samalla tutulla paikalla. Entisen myymälän tiloista on osa lohkaistu Tammer-Tukun näyttelytilaksi ja loppuosuus on saanut raikkaan vaalean ilmeen, jossa on mukava asioida. Kuluttajamyymälän yhteydessä toimii tuttuun tapaan myös yritysmyynti. Tammer-Tukku takaa Outlettiin laadukkaat brändit ja ajanmukaisen tuotevalikoiman. Pääosin Outletista löytyy Tammer-Tukun omia merkkejä kuten mm. Maku Kitchen Life, 4Living ja Rento Sauna. Edullisia yksittäislöytöjä voi tehdä Tammer OUTLET TORI- alueelta. 

Itse piipahdin eilen katsomassa uusittua liikettä ja viihdyin erityisesti ihanien sisustustuotteiden parissa. Näin syksyä kohden valikoimissa oli mm. paljon ihania lyhtyjä ja yhden kotiutin myös itselleni OUTLET TORI alueelta.. Voin kuulkaa sanoa, ettei ollut lyhdyllä paljoakaan hintaa. Mikäli kaipaat kotiisi jotain kaunista ja edullista niin suosittelen piipahtamaan uudessa myymälässä. Vähän jäin miettimään ihanaa porontaljaa, joka oli varsin edullinen... mutta sinne se vielä jäi. Ehkä toisella kertaa sitten. 
Kommentit