Viikonlopun kuulumiset

Nämä ovat varmaan puuduttavia postauksia nämä kuvattomat, mutta ei ole tullut raahattua kameraa mukana. Instagrammia seuraavat saavat sitten niitä kuviakin katsella. Tuntuu, että kännykällä tulee nykyään enemmän otettua kuvia kuin kameralla. 

Viikonloppu meni taas ihan hujauksessa. Onneksi miehellä on alkuviikko lomaa, joten "viikonloppu" jatkuu meidän perheessä. 

Lauantaina kävimme moikkaamassa Muumipeikkoa ja Pikku Myytä, kun vierailivat Iittalan myymälässä. Pikku neiti oli aivan innoissaan, kun sai tavata ja halia taas muumihahmoja. Meillä ollaan kyllä todellisia muumifaneja. Kesällähän olimme viime kesän tapaan Naantalissa ja Muumimaailmassa ja jatkuvasti pikku neiti haluaisi mennä sinne takaisin. Tämän pyörähdyksen jälkeen suuntasimme Hoploppiin leikkimään. Pojukin oli mukana ensimmäistä kertaa. Tosin ei vielä ollut kovin innostunut leikkimään siellä. Siellä kun olisi ihan luvan kanssa saanut kiipeillä. 

Meillä nimittäin pojun uusin lempipuuha on kiipeäminen meidän rahin päälle. Valitettavasti se alastulo ei ole vielä mitään hallittua ja jos et ole vieressä vahtimassa niin todennäköisesti sieltä tullaan päälleen/selälleen alas ja sitten itketään ja kunnolla. Ja kun otat pojun alas niin välittömästi sinne kiivetään takaisin. Pikku neiti ei ollut ollenkaan tuollainen kiipelijä ja rahilla sai olla esillä koriste-esineitä yms. eikä niitä tarvinnut varoa millään lailla. Tämä poju on hieman toista maata ja nyt saakin olla ne silmät selässäkin :)

Sunnuntai kului sitten kotona ja saimme aamupäivällä vieraaksi ystävät ja pääsin näkemään heidän pienen kaksi viikkoisen vauvansa ensimmäistä kertaa. Voi, että ne vauvat ovat pieniä tuossa vaiheessa. Miten meidän pojustakin on kasvanut jo niin iso? Pikku neiti sai leikkikaverin ja nämä kaksi leikkivätkin sitten neidin huoneessa suljetun oven takana.. mitä lie salaisia juttuja :) Loppupäivän aikana tuli käytyä leikkipuistossa hieman leikkimässä ja itse kävin Me&i kutsuilla kaverin luona. Tosin olin ihan kokonaan unohtanut nämä kutsut. Satuin parikymmentä minuuttia ennen kutsujen alkamista katsomaan kalenteriani (paperiversiota) ja huomasin kutsut. Ei siinä muuta kuin vaatteet niskaan ja menoksi :) Mitään en ostanut, mihin mieskin oli varsin tyytyväinen. 

Sellaista meidän viikonloppuun. Nyt pitäisi ehkä mennä nukkumaan, koska herätys on huomennakin todennäköisesti hieman ennen seitsemään. Ettei mene taas kukkumiseksi tämä ilta/yö. 

Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: