Pojun synttärit

Lauantaina vietimme pojun 1-vuotis synttäreitä. En oikein vieläkään usko, että miten tämä vuosi on mennyt niin vauhdilla, että pieni poikamme on jo 1-vuotias. Lauantaiksi sattui oikein ihana ja lämmin syysilma, joten kahveja pystyi nauttimaan myös terassilla ja lapset saivat leikkiä pihalla. Tarjolla oli herkkuja tietysti montaa sorttia. Olin alunperin päättänyt tehdä vain makeita tarjottavia, mutta lopulta tein myös pientä suolaista ja hyvä niin, koska tekivät ihan kauppansa. Täytekakkukin kävi lattialla, mutta pysyi onneksi kivasti kasassa, jotta siitä pystyi vielä nauttimaan. Ja onneksi kaatui lattialle vasta sitten, kun se oli jo korkattu ja kuvat otettu. Että on mitä vanhana muistella. Pojukin sai tuota omaa synttärikakkuaan maistaa ja hyvin näytti maistuvankin.

Synttärit siis onnistuivat oikein hyvin toki pojumme oli hieman hämillään, kun kaikki lailoivat hänelle onnittelulaulun ennen kynttilän puhallusta. Painoi tuossa tilanteessa päänsä äidin kainoloon. 

Poikamme sai lahjaksi mm. muumipyyhkeen, Pentikin tilkkupeitteen ja Soiva laulukirjan, jota on nyt yhdessä lähinnä isosiskon kanssa kuunneltu ja laulettu.


Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: