Vinkki suklaahirmuille

Ristiäisiin olin ajatellut tehdä karpalo-valkosuklaacookiet, joita aiemminkin olen monta kertaa tehnyt. Lidlissä silmiini osui kuitenkin Pandan uusi suklaalevy ja karpalo sai väistyä kekseistä puolukan tullessa tilalle. Levyssä oli varsin paljon ihanaa kuivattua puolukkaa, joten keksejä tehdessä tätä suklaata käyttämällä löi kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun ei tarvinnut lisätä erikseen puolukoita ja valkosuklaata. Kekseissä levyssä oleva kinuskimurukin tuntui mukavasti. Eli ei huono... ei edes sellaisenaan.


Kommentit

  1. Namskis! Näyttävät herkullisilta! Ja aika jänskä tuo puolukka suklaassa.. tuota tarvinnee testata.. :) Tosin valkosuklaa ei oo ihan parasta tämmöselle laktoosivaivaiselle... mutta tulee sitä joskus aina maisteltua... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puolukka kyllä sopi tuon valkosuklaan kanssa ja monesti kuulen, että suklaatahan ei lasketa, vaikka muuten tarvitsisi laktoosittomia tuotteita ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: