Ihastunut... Crocseihin

Välillä vähän asiaa kengistä...

Enpä olisi uskonut vielä muutama vuosi taaksepäin, että kaapista löytyy useampi pari Crocseja. Enkä puhu nyt niistä perus Crocseista, joiden jäljennöksiä näkee kaupassa kuin kaupassa, vaan ihanista, kevyistä ja vettä kestävistä kengistä. Aiemmin omistin ne perus Crocsit (nekin varastettiin kesällä... ) ja kesällä sitten ostin Crocsin kiilapohjaiset sandaalit, jotka olivat ihan älyttömän hyvät kävellä ja sopivat omaan jalkaani kuin nenä päähän. Hehkutettuani näitä sandaaleja sain jopa ystäväni ostamaan samanlaiset. 

Siitä se sitten lähti.. Syyskeleille ostin Crocsin saapikkaat, joissa kelpaa sadesäälläkin kävellä kaupungilla. Talveksi tuli sitten hommattua talvikengät ja samalla reissulla mukaan lähtivät kengät myös pikku neidille, jolle aiemmin oli alennuksesta ostanut mokkaiset Crocsin saapikkaat. Että nyt on kenkähyllyt täynnä Crocseja, mutta eipä kastu varpaat, eikä mene kengät piloille kurassa ja loskassa. Kuka muu tykkää Crocseista?

AllCast Luxe Duck Boot talveksi

Kids´Crocband Gust Boot neidille syksyn sadekeille ja loskaan.
Girls Berryessa Suede Buckle Boot vähän parempiin tilaisuuksiin

Baya Lined kotioloihin, näillä on hyvä hakea postit ja viedä lasta unille pihalle, kun ne on helppo vain sujauttaa jalkaan. 
Equestrian Suede Tall Boot kaupungille, varsinkin sadekeleillä

Crocsit löydät täältä, KLIK!

Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: