Tutti Frutti Cupcakes
Viikko sitten Korkeasaaren retkellä mukana oli itse tehtyjä kuppikakkuja, koska jotain hyvää täytyy aina olla piknikillä. Näitä tehdessä ajattelin kuppikakkujen olevan lasten makuun, mutta meidän neiti ei niistä juuri välittänyt. No minulle ainakin maistui. Näistä kuppikakuista tuli mukavan kosteita ja mehukkaita sekä myös raikkaita.
12kpl
150 g juoksevaa margariinia
150 g sokeria
3 kananmunaa
170 g vehnäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta
2 rkl appelsiinimehua
½ ps TuttiFrutti-rouhetta
Kuorrute
175 g tomusokeria
n. 5 tl appelsiinimehua
TuttiFrutti-rouhetta
Vatkaa juokseva rasva ja sokeri "vaahdoksi". Lisää joukkoon kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita keskenään kuivat aineet ja siivilöi taikinaan. Lisää mehu ja rouhe ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinsivuokiin ja paista 175 asteessa n. 20 minuuttia.
Kuorrutetta varten sekoita tomusokeri ja mehu keskenään ja valuta jäähtyneiden kuppikakkujen päälle. Lisää maun mukaan rouhetta koristeeksi.
12kpl
150 g juoksevaa margariinia
150 g sokeria
3 kananmunaa
170 g vehnäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta
2 rkl appelsiinimehua
½ ps TuttiFrutti-rouhetta
Kuorrute
175 g tomusokeria
n. 5 tl appelsiinimehua
TuttiFrutti-rouhetta
Vatkaa juokseva rasva ja sokeri "vaahdoksi". Lisää joukkoon kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita keskenään kuivat aineet ja siivilöi taikinaan. Lisää mehu ja rouhe ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinsivuokiin ja paista 175 asteessa n. 20 minuuttia.
Kuorrutetta varten sekoita tomusokeri ja mehu keskenään ja valuta jäähtyneiden kuppikakkujen päälle. Lisää maun mukaan rouhetta koristeeksi.
Kommentit
Lähetä kommentti