Todellinen lomalainen

Olen lomalla... Ja sen huomaa. Kotona ei jaksa järjestellä paikkoja. Ruuan laiton ulkoistaa mieluiten jollekin muulle. Luen vain muiden blogeja, mutta oma on täysin hunningolla... No ehkä sitä saa lomalla oikeasti lomailla laiskotella. Paikoin myös maha rajoittaa touhuja, eikä kaikkea jaksa ihan siihen malliin kuin kuukausi sitten. Olen myös huomannut olevani varsinainen kotihiiri, joka ei edes auringon paisteella poistu sisätiloista. Tällä viikolla onkin tullut oltua sisätiloissa liiankin kanssa ja lopulta sitä huomaa kaipaavansa tekemistä ja menoa ympärilleen.

Oikeasti rakastan sitä, että meillä käy vieraita ja saan leipoa jotain hyvää tarjolle kahvin kanssa... Mutta olen erittäin huono kutsumaan meille ketään tai vaihtoehtoisesti lähtemään kylään jonkun ystävän luo. Niin sitä sitten viettää aikaa keskenään kotosalla ja samalla kiroaa, kun mitään ei tapahdu. Mitäänhän ei tapahdu, jollei itse niin halua, joten kuten yleensäkin kaikki on kiinni sinusta ja vain sinusta. Eilen otinkin itseäni niskasta kiinni ja pyysin ystäviä meidän seuraksi Puuhamaahan. Huomenna on ainakin sitten tekemistä ja vieläpä mukavan seuran kera... Tosin juuri katsoin, että nyt se lupailee sadetta huomiselle. Olen kyllä todennut, että parhaiten tietää millainen sää pihalla on, kun sattuu sillä hetkellä katsomaan ikkunasta pihalle. 

Mutta koska kaikki on kiinni minusta, niin koetan saada itseni jossain välissä koneelle niin, että jaksan tehdä teille juttuja kuvineen. Reseptejäkin olisi tiedossa. Loppuun vielä...

Onni on...

... ihanat uutiset ystäviltä.

Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: