I miss...

Tässä olen nyt muutaman päivän tosiaan pohdiskellut tätä hiusteni väriä, enkä tiedä olenko ihan täysin tyytyväinen nykyiseen väriin. Kuvassa viime vuoden huhtikuulta hiukset ovat täydellisen väriset ja mallikin varsin kiva. Kun joulukuussa muutin pois Helsingistä, en ole löytänyt hyvää kampaajaa sen jälkeen, mikä on todella ärsyttävää. Luulen, että monilla on se luottokampaaja, jonka tuoliin istahtaessaan tietää saavansa sitä mitä tilaa tai niinpäin, että kampaaja on niin ihana, että osaa loihtia aina hyvän kampauksen ja värin pyytämättä. Tästä siis aasinsiltana siihen, että kaipaan Helsingissä ollutta luottokampaajaani! Metsästys siis jatkukoon täällä maakunnassa ja siihen asti kärvistellään näillä mitä on.

Kommentit

  1. luottokampaajalle voi todellakin antaa vapaat kädet,eikä tarvitse pettyä.mun mielestä myös on tärkeetä että kemiat kolahtaa kampaajan kanssa,se kun on samalla myös"sielun hoitoa".itse löysin oman kampaajani mieheni!!suosituksella:)toivottvasti sullekkin löytyy"se oikea"

    VastaaPoista
  2. Oikeassa olet :) Ja itse siis jatkan sen oikean etsimistä. Onhan tämä verrattavissa rakastumiseen ja ihmissuhteisiin, ennen sitä oikeaa joutuu kokeilemaan useita ja välillä pettymään karvaastikin, mutta toivottavasti etsintäni jossain vaiheessa palkitaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: