Arjen piristäjät

Marraskuu on ollut kyllä kovin synkkä ja masentava. Tällainen talvi-ihminen kävelisi ulkona mieluummin lumi kuin vesisateessa. Tänäänkin vettä on tullut kaatamalla ja kohta on joulukuu. No eipä vesisade ole kuitenkaan estänyt puuhastelua sisätiloissa ja viikonlopun aikana on kotiinkin saatu jo hieman jouluista tunnelmaa. Vietimme pikku neidin kanssa tyttöjen viikonloppua perheen miehen ollessa muualla. Puuhastelimme ja nautimme yhteisestä ajasta. 

Itse nautin myös ajasta illalla pikku neidin mentyä nukkumaan. Eilen saunassa pieni jalkahoito ja hemmottelujen jatkoksi Rakkautta vain -elokuva glögin kera, ihan vain juolun tunnelmaa luomaan. Tänään aamulla vastaleivottuja sämpylöitä aamupalaksi ja pikkuinen päivä retki Lempäälään Vaihmalan Putiikkiin, josta ostin hieman lisää jouluisia koristeita kotiin. Putiikissa oli kaikkea ihanaa ja tiskin takana oleva ihana myyjä piristi sateista päivää. Vaihmalan hoviin pistäydyn varmasti uudestaankin, mutta paremmalla säällä.


Kommentit

  1. Onko noissa manteleissa jokin kuorrute tms?Näyttää nameilta.Synkkää on kuin vaan vettä losottaa,viime vuonna oli tähän aikaan hanget korkeat nietokset".Pitää varmaan ostaa vielä muutama valosarja sisälle.

    VastaaPoista
  2. Manteleita on todella hieman tuunattu ja niissä on mausteita sekä sokeria pinnassa. Ohjeita löytyy, kun googlettaa makeat, mausteiset mantelit. Varoitan, näihin jää koukkuun, niin hyviä ovat.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Voisit tykätä myös näistä: