Siirry pääsisältöön

Kun löydät sen oikean...

* yhteistyössä Tmi Inka Kemppainen
(hiustenleikkaus, väri ja hoitotuote saatu)

Optimismia ja energiaa- blogin Katja kirjoitteli tuossa parisen viikkoa sitten siitä kuinka vaikeaa on löytää se oikea...nimittäin kampaaja. Itse olen useita vuosia tuskastellut tämän samaisen ongelman kanssa ja käynyt kampaajalla toisensa jälkeen. Välillä kohdalle on osunut ihan kelpo yksilö, joka on osannut loihtia juuri haluamani ja minulle sopivan mallin ja värin hiuksiini, mutta hyvin hyvin monesti olen lähtenyt pettyneenä pois kampaajalta. Joo o... jälki on ollut ihan ok, mutta erityisesti väri ei ole ollut ollenkaan sitä mitä olisin sen toivonut olevan. Olen maksanut satoja euroja ihan ok tai ei sinne päinkään jäljestä ja miettinyt, että tuskin koskaan kohdalle osuu kampaajaa, joka oikeasti osaisi asiansa.

Kunnes sitten kesällä silmiini osui nuoren naisen ilmoitus Facebookissa, että on hiljan aloittanut uudessa paikassa ja varaukset sai tehdä hieman tavallista halvemmalla. Tarjoukseen en sillä kohtaa tarttunut, koska tarvitsin kampaajaa hieman myöhemmin, mutta jäin pitkäksi aikaa katsomaan kuvia, jotka hän oli Facebookiin laittanut. Tämä johti tietysti siihen, että kävin ehkä vähän salaakin kurkkailemassa tämän kampaajan profiilia Instagramissa ja vakuutuin näkemästäni. Tämä nainen osasi meinaan värjätä ja Instagram oli täynnä upeita kuvia upeista väreistä ja ihanan rennoista lettikampauksista. 

Päätin ottaa yhteyttä Inkaan ja onneksi otin. Ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin lähdin kampaajalta hymy korvissa asti. Inka leikkasi hiukseni juuri kuten oli kuvitellut ja mikä väri... En ole niin taitavasti tehtyjä raitoja saanut vielä keneltäkään kampaajalta. Leikkauksen jälkeen jäljellä oli enää oma väri päässä ja Inka laittoi vaaleita raitoja niin, että ilme kirkastui, mutta lopputulos oli edelleen hyvin luonnollinen. Tiedän, että tulen jatkossakin istahtamaan Inkan tuoliin... Nyt, kun et vain sitten muuta mihinkään! ;)

Voin tämän yhden kerran jälkeen lämpimästi suositella Inkaa. Inkalla on oma työpiste Nanna´s Beautyn tiloissa Sotkankatu 18, Tampere ja yhteyttä voit ottaa joko suoraan Inkaan taikka sitten varata ajan netistä

Päätettiin yhdessä ilahduttaa teitä lukijoita ja koodilla PILVILINNA saatte Inkan palveluista ja palvelun yhteydessä ostetuista hiustenhoitotuotteista -10%. Koodilla varaukset 23.9. mennessä. Muistakaa viimeistään maksun yhteydessä mainita koodi :)
Kommentit