Kylmäsavuporopallerot

Kaupallinen yhteistyö Maku Kitchen Life


Joulun alla on paljon illanistujaisia ja nyt, kun ei voi isolla porukalla kokoontua, voi illoista nauttia perheen kesken tai pyytää glögille sen kaverin, jonka seurasta nauttii muutenkin. Pieni naposteltava kuuluu näihin illanistujaisiin ja aattojen tunnelmaan. Kylmäsavuporopallerot on helppo herkku valmistaa hyvissä ajoin etukäteen ja sopivat yhteen monien muiden pienten herkkujen kanssa juhlistamaan lähestyvää itsenäisyyspäivää.

Tällaiset pienet herkut saa kauniisti tarjolle munakenno tarjottimelle. Ihastuin vallan tähän valkoiseen tarjottimeen, jossa voi toki säilyttää kananmunia, mutta myös tarjoilla erilaisia herkkuja. Mietin jo mitä ihania asetelmia tähän voisi pääsiäisenä tehdä. Pöydässä näitä voisi olla useampikin, jolloin osassa voisi olla tarjolla pientä suolaista ja toisissa taasen makeaa. Pelkästään jo suklaakonvehdit voisi laittaa tarjolle tälle kauniille tarjottimelle. Kylmäsavuporopallerot (8 kpl)

2 palaa ruisleipää (Real)

100 g ruohosipulituorejuustoa

1 dl kylmäsavuporo rouhetta       

ruohosipulia

suolaa, mustapippuria 

Ohje

Hienonna ruisleipä esim. tehosekoittimessa, jossa terä. Lisää joukkoon pororouhe, tuorejuusto ja ruohosipuli ja hienonna tahnaksi. Maista ja mausta suolalla ja pippurilla. Pyörittele tahnasta palloja ja pyörittele ne hienonnetussa ruohosipulissa taikka pororouheessa.


Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: