Siirry pääsisältöön

Glögileipä

Kaupallinen yhteistyö Liesikupu.fi
-sisältää mainoslinkkejä, jotka merkattu *

Kuinka moni nauttii glöginsä höysteiden eli rusinoiden ja manteleiden kera? Tämä kolmikko päätyi leiväksi, jonka voi tarjota osana joulun juustotarjottimia, joissa leivän lisäksi tarjolla on juustoja, hedelmiä, pähkinöitä ja hilloja. Siis ihan parastahan on juustotarjotin ja vieläpä jouluna. Ennen aattoa monella saattaa olla edessä vielä pikkujouluja ja leivän voi leipoa aamulla ja ottaa mukaan ystävien luo, jos pikkujouluja vietetään ihan kaveriporukalla kotosalla. 

Parasta leivässä on sen helppo valmistus. Aineet sekaisin, kohotus yön yli ja aamulla paistaminen. Siinä samalla kun hoitelee perheen aamutoimet ja syö aamiaisen, voi paistaa leivän, eikä tarvitse edes herätä kauhean aikaisin. Helppous on itselle monesti avainsana leivonnassa ja se näkyy myös tässä ohjeessa. 

Itse nappaan siivun leipää ja laitan päälle jotain hyvää juustoa ja hedelmiä taikka hilloa ja istahdan keittiön pöydän ääreen suunnittelemaan edessä siintävää keittiön pintaremonttia... luulen, että joulupukki tuo mulle jotain kivaa tänä vuonna. Suunnaksi siis *liesikupu.fi


Sinne suosittelen myös sinua siirtymään, jotta saat napattua itsellesi tämän joulun maistuvimman leivän ohjeen.


Kommentit