Banaanipannarit

Joko banaanipannarit ovat ihan menneen talven lumia? Itse teen niitä ainakin edelleen epäsäännöllisen säännöllisesti. Yleensä teen niitä aamupalalle, kun on hieman enemmän aikaa käytössä ja varsinkin silloin, jos banaanit ovat hieman päässeet mustumaan.

Banaanipannarit uppoavat erityisen hyvin myös meidän lapsille, joten senkin takia teen niitä mielelläni, koska siitä saa terveellisen ja ravinteikkaan startin päivään. Oma reseptini on hioutunut tässä matkan varrella ja tätä ohjetta käytän nykyään aina. Parhaalta pannarit maistuvat rahkan, marjojen ja vaahterasiirapin kanssa.






n. 9 kpl

4 munaa
2 banaania
1 dl kaurahiutaleita
1 rkl chian siemeniä
kanelia

Paistamiseen kookosöljyä

Laita tehosekoittimeen kaikki aineet ja hienonna sekaisin. Voit sekoittaa aineet keskenään myös käsin.

Laita pannu liedelle keskilämmölle ja paista kookosöljyssä pienehköjä pannareita. Voit nauttia pannarit sellaisenaan taikka marjojen ja jugurtin/rahkan kanssa.

Kommentit

Voisit tykätä myös näistä: